Skip to content
Λιγότερο απο 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης

Υλικά

  • 2 μέτριες ντομάτες

  • 2 κρεμμύδια

  • 1 σκελίδα σκόρδο

  • 1/4 ματσάκι άνηθο

  • 20 φύλλα δυόσμο

  • 50 γρ φέτα

  • 400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

  • 1 κουτ. σούπας ρίγανη

  • Αλάτι και πιπέρι

  • Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Προετοιμασία Υλικών: Ψιλοκόβεις τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τον άνηθο και τον δυόσμο. Θρυμματίζεις τη φέτα.

  2. Ανακάτεμα: Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις όλα τα υλικά μαζί με τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι.

  3. Προσθήκη Αλευριού: Σταδιακά προσθέτεις το αλεύρι μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη ζύμη.

  4. Τηγάνισμα: Ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε τηγάνι και τηγανίζεις κουταλιές από τη ζύμη μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.

  5. Σερβίρισμα: Στραγγίζεις σε χαρτί κουζίνας και σερβίρεις ζεστούς.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x