Skip to content
Λιγότερο απο 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Ψάρι στην Λαδόκολλα με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Gaea Fresh

Υλικά (για 2 άτομα)

  • 1 μεγάλο ψάρι (λαβράκι ή τσιπούρα), καθαρισμένο

  • 2 ώριμες ντομάτες, τριμμένες

  • 2–3 παξιμάδια, θρυμματισμένα (ή φρυγανιά)

  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

  • ½ φλ. λευκό κρασί

  • 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

  • 1 κουτ. σούπας βασιλικό

  • Αλάτι, πιπέρι

  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Gaea Fresh

Εκτέλεση 

  1. Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 °C.

  2. Ετοίμασε το ψάρι: καθάρισε λέπια και εντόσθια, αλατοπιπέρωσέ το.

  3. Άπλωσε λαδόκολλα σε ένα ταψί. Πασπάλισε με τα μισά παξιμάδια και ράντισε με ελαιόλαδο για «βάση» ψαριού.

  4. Βάλε το ψάρι πάνω.

  5. Σε μπολ, ανακάτεψε τις ντομάτες με το κρασί και το σκόρδο. Ράντισε το ψάρι με αυτό το μείγμα.

  6. Πασπάλισε το ψάρι με μαϊντανό. Πρόσθεσε τα υπόλοιπα παξιμάδια και λίγη ακόμα  ελιά.

  7. Ψήσε στον φούρνο περίπου 40–45 λεπτά, μέχρι να γίνει τρυφερό και να μαλακώσουν τα υλικά.

  8. Σέρβιρε με φρέσκο βασιλικό, μαϊντανό και λίγο ακόμη ελαιόλαδο Gaea Fresh για ένταση.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x