Υλικά
500 γρ. ρεβίθια
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 χούφτα μαϊντανό
1 χούφτα δυόσμο
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Αλάτι, πιπέρι
Αλεύρι όσο πάρει
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ.
Τα αλέθουμε στο μούλτι μαζί με κρεμμύδι, φρέσκα κρεμμυδάκια, μαϊντανό και δυόσμο μέχρι να γίνει ένα μείγμα ζυμώσιμο.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μπέικιν και λίγο αλεύρι αν χρειάζεται.
Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια.
Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
