Υλικά:
1 κιλό φέτα
1 φλιτζάνι γάλα 2%
2 αυγά
Φύλλα κρούστας
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Θρυμματίζουμε τη φέτα σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα.
Προσθέτουμε πιπέρι κατά βούληση.
Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε φύλλα κρούστας, λαδώνοντας τα ενδιάμεσα.
Αδειάζουμε τη γέμιση πάνω από τα φύλλα και καλύπτουμε με επιπλέον φύλλα.
Χαράζουμε την επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 45-60 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
