Υλικά
4-5 ώριμες ντομάτες
1 αγγούρι
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
100 γρ. φέτα
50 γρ. ελιές Καλαμών
1 κουτ. σούπας ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι
4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας ξύδι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά.
Κόβουμε τις ντομάτες σε μεγάλα κομμάτια.
Κόβουμε το αγγούρι σε φέτες ή κυβάκια.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες.
Κόβουμε την πιπεριά σε λωρίδες.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά με τις ελιές.
Προσθέτουμε τη φέτα σε μεγάλα κομμάτια πάνω από τα λαχανικά.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ξύδι.
Ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε αμέσως.

