Υλικά
-
1/3 πακέτου κανταΐφι
-
100 γρ. βούτυρο
-
1 φλιτζάνι ζάχαρη
-
1 φλιτζάνι νερό
-
1 ξυλάκι κανέλα
-
1 φλιτζάνι γάλα
-
1 κουταλιά κορν φλάουρ
-
1 κουταλιά ζάχαρη
-
1 κουταλάκι βανίλια
-
1 φλιτζάνι σαντιγί
-
1/2 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης
Εκτέλεση
-
Προετοιμασία κανταΐφι:
-
Ανακατεύουμε το κανταΐφι με το βούτυρο και το τοποθετούμε σε ταψί.
-
Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να ροδίσει.
-
-
Σιρόπι:
-
Σε κατσαρόλα, βράζουμε τη ζάχαρη, το νερό και την κανέλα για 5 λεπτά.
-
Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
-
-
Κρέμα:
-
Σε κατσαρόλα, βράζουμε το γάλα με το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να πήξει.
-
Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει.
-
-
Συναρμολόγηση:
-
Ρίχνουμε το σιρόπι πάνω στο κανταΐφι.
-
Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το κανταΐφι.
-
Προσθέτουμε τη σαντιγί και τα φιστίκια Αιγίνης.
-
Η εικόνα ανήκει

