Υλικά:
-
4 αυγά
-
3 μεγάλες ώριμες ντομάτες
-
100 γρ. φέτα (θρυμματισμένη)
-
3 κουταλιές ελαιόλαδο
-
Αλάτι και πιπέρι
-
Φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
-
Πλύνε καλά τις ντομάτες και κόψε τις σε μικρά κομμάτια.
-
Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
-
Πρόσθεσε τις ντομάτες και άφησέ τις να μαγειρευτούν μέχρι να λιώσουν και να γίνουν σαν σάλτσα (περίπου 5-7 λεπτά).
-
Σπάσε τα αυγά σε ένα μπολ και χτύπησέ τα ελαφρά με λίγο αλάτι και πιπέρι.
-
Ρίξε τα αυγά μέσα στο τηγάνι με τις ντομάτες και ανακάτευε συνεχώς μέχρι να πήξουν (σαν ομελέτα, αλλά πιο μαλακή).
-
Πρόσθεσε τη φέτα και ανακάτεψε καλά. Αν θες, ρίξε και λίγο φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη από πάνω.
-
Σβήσε τη φωτιά και σέρβιρε αμέσως.
Η εικόνα ανήκει στο Yolenis
