Skip to content
Λιγότερο απο 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Κυκλαδίτικη στραπατσάδα

Υλικά:

  • 4 αυγά

  • 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες

  • 100 γρ. φέτα (θρυμματισμένη)

  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο

  • Αλάτι και πιπέρι

  • Φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

  1. Πλύνε καλά τις ντομάτες και κόψε τις σε μικρά κομμάτια.

  2. Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

  3. Πρόσθεσε τις ντομάτες και άφησέ τις να μαγειρευτούν μέχρι να λιώσουν και να γίνουν σαν σάλτσα (περίπου 5-7 λεπτά).

  4. Σπάσε τα αυγά σε ένα μπολ και χτύπησέ τα ελαφρά με λίγο αλάτι και πιπέρι.

  5. Ρίξε τα αυγά μέσα στο τηγάνι με τις ντομάτες και ανακάτευε συνεχώς μέχρι να πήξουν (σαν ομελέτα, αλλά πιο μαλακή).

  6. Πρόσθεσε τη φέτα και ανακάτεψε καλά. Αν θες, ρίξε και λίγο φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη από πάνω.

  7. Σβήσε τη φωτιά και σέρβιρε αμέσως.

    Η εικόνα ανήκει στο Yolenis 

    https://www.yolenis.com/el-gr/kykladitikh-strapatsada.html?srsltid=AfmBOorPcMjnXEvWZ2c-oLzdvh_Ry_eldJsx8lOJVKlr9Lwq_zcSfTMQ

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x