Skip to content
Λιγότερο απο 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Μπουγιουρντί

Υλικά (3–4 μερίδες)

  • ~600 g φέτα

  • 6 φέτες ντομάτα

  • ~200 g πιπεριές (πράσινες) σε ροδέλες

  • Λίγη ρίγανη (~5 g)

  • ~100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

  • Λίγο μπούκοβο (καυτερή πιπεριά σε νιφάδες) 

Εκτέλεση 

  1. Προθέρμανε τον φούρνο ή άναψε τη σχάρα.

  2. Πάρε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα.

  3. Βάλε στο κέντρο ένα κομμάτι φέτα. Πάνω βάλε φέτες ντομάτας και πιπεριά.

  4. Πρόσθεσε λίγη ρίγανη, μπούκοβο και περιχύνεις με ελαιόλαδο.

  5. Κλείσε το αλουμινόχαρτο σε φάκελο καλά και ψήσε 10–15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει και να ζεσταθεί καλά η φέτα. 

  6. Σέρβιρε απλά ανοίγοντας προσεκτικά το χαρτί και πασπάλισε με λίγη φρέσκια ρίγανη αν θέλεις.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x