Υλικά (3–4 μερίδες)
~600 g φέτα
6 φέτες ντομάτα
~200 g πιπεριές (πράσινες) σε ροδέλες
Λίγη ρίγανη (~5 g)
~100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Λίγο μπούκοβο (καυτερή πιπεριά σε νιφάδες)
Εκτέλεση
Προθέρμανε τον φούρνο ή άναψε τη σχάρα.
Πάρε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα.
Βάλε στο κέντρο ένα κομμάτι φέτα. Πάνω βάλε φέτες ντομάτας και πιπεριά.
Πρόσθεσε λίγη ρίγανη, μπούκοβο και περιχύνεις με ελαιόλαδο.
Κλείσε το αλουμινόχαρτο σε φάκελο καλά και ψήσε 10–15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει και να ζεσταθεί καλά η φέτα.
Σέρβιρε απλά ανοίγοντας προσεκτικά το χαρτί και πασπάλισε με λίγη φρέσκια ρίγανη αν θέλεις.
