Υλικά:
400 γρ. φέτα
70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γρ. λευκό σουσάμι
20 γρ. μαύρο σουσάμι
300 γρ. νερό
1 λίτρο ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Για τη σαλάτα:
300 γρ. λάχανο-καρότο (τριμμένο ή έτοιμο μείγμα)
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
5-6 κουταλιές κρέμα βαλσάμικου με μέλι
3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Ζέστανε το ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να κάψει καλά (περίπου 180°C).
Σε ένα πιάτο, ανακάτεψε το αλεύρι με το λευκό και μαύρο σουσάμι.
Κόψε τη φέτα σε 6 κομμάτια.
Βάλε το νερό σε ένα μπολ.
Βούτηξε κάθε κομμάτι φέτας πρώτα στο νερό και μετά στο μείγμα με το αλεύρι και το σουσάμι. Κάνε αυτό δύο φορές για να πιάσει καλά το παναρισμένο στρώμα.
Τηγάνισε τα κομμάτια φέτας σε δόσεις, 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να γίνουν χρυσαφένια και τραγανά.
Βγάλε τα με τρυπητή κουτάλα και άφησέ τα σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
Σε ένα μπολ, ανάμειξε το λάχανο-καρότο με αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και 3-4 κουταλιές κρέμα βαλσάμικο. Ανακάτεψε καλά.
Πρόσθεσε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακάτεψε ξανά.
Σέρβιρε τη σαλάτα σε πιατέλα, βάλε από πάνω τα τηγανητά κομμάτια φέτας και ρίξε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα βαλσάμικου.

