Υλικά:
1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο (κομμένο σε λεπτές φέτες)
3 κουταλιές αλεύρι (για το αλεύρωμα)
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
3 κουταλιές λευκό ξύδι
2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Πέρασε τις φέτες του μοσχαριού από το αλεύρι, να καλυφθούν καλά.
Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
Τηγάνισε το κρέας μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές.
Πρόσθεσε το ψιλοκομμένο σκόρδο και ανακάτεψε για 1 λεπτό.
Ρίξε το λευκό κρασί και το ξύδι και άφησε το μείγμα να πάρει βράση.
Χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε το φαγητό να σιγοβράσει, καλυμμένο, για περίπου 1 με 1,5 ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Λίγο πριν το τέλος, πρόσθεσε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι, ανακάτεψε και άφησε να δέσει η σάλτσα.
