Υλικά
2 μέτριες ντομάτες
2 κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
1/4 ματσάκι άνηθο
20 φύλλα δυόσμο
50 γρ φέτα
400 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτ. σούπας ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Προετοιμασία Υλικών: Ψιλοκόβεις τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τον άνηθο και τον δυόσμο. Θρυμματίζεις τη φέτα.
Ανακάτεμα: Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις όλα τα υλικά μαζί με τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι.
Προσθήκη Αλευριού: Σταδιακά προσθέτεις το αλεύρι μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρευστη ζύμη.
Τηγάνισμα: Ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε τηγάνι και τηγανίζεις κουταλιές από τη ζύμη μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρισμα: Στραγγίζεις σε χαρτί κουζίνας και σερβίρεις ζεστούς.
