Υλικά
Για τη ζύμη:
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
Αλάτι
Νερό (όσο πάρει για να γίνει η ζύμη σφιχτή)
Για τη γέμιση:
1/2 κιλό κατσικίσιο τυρί
Νισεστέ (για το άνοιγμα του φύλλου)
Για το τηγάνισμα:
Μπόλικο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακάτεψε το αλεύρι με το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το νερό. Ζύμωσε μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη.
Άφησε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Χώρισε τη ζύμη σε 4 ίσα μέρη.
Άνοιξε κάθε κομμάτι σε πολύ λεπτό φύλλο πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια.
Ράντισε το φύλλο με λίγο ελαιόλαδο.
Τρίψε το κατσικίσιο τυρί με τα χέρια σου και άπλωσέ το σε ένα τρίτο του φύλλου, σε σχήμα μισοφέγγαρου.
Δίπλωσε το φύλλο κλείνοντας μέσα τη γέμιση και τύλιξέ το σε ρολό.
Τηγάνισε το ρολό σε μπόλικο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
Βγάλε την πίτα από το τηγάνι με τρυπητή κουτάλα και άφησέ την να στραγγίξει σε απορροφητικό χαρτί.

