Skip to content
Λιγότερο απο 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Μπουσέ Σαντορίνης

Υλικά:

  • 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις

  • 500 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη

  • 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένο

  • 2 αυγά

  • 1 φλιτζάνι γάλα

  • 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

  • Αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση

Εκτέλεση:

  1. Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180°C.

  2. Σε ένα μπολ ανακατεύεις το αλεύρι με το μπέικιν, αλάτι και πιπέρι.

  3. Προσθέτεις το βούτυρο, το γάλα και τα αυγά και ζυμώνεις μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.

  4. Προσθέτεις τη φέτα και ανακατεύεις απαλά.

  5. Πλάθεις μικρά μπαλάκια ή κομμάτια και τα τοποθετείς σε ταψί με λαδόκολλα.

  6. Ψήνεις για 25-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

    Η εικόνα ανήκει στην Αργυρώ

    https://www.argiro.gr/recipe/mpouse-santorinis/

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x