Υλικά:
-
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
500 γρ. τυρί φέτα, θρυμματισμένη
-
200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένο
-
2 αυγά
-
1 φλιτζάνι γάλα
-
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
-
Αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση
Εκτέλεση:
-
Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180°C.
-
Σε ένα μπολ ανακατεύεις το αλεύρι με το μπέικιν, αλάτι και πιπέρι.
-
Προσθέτεις το βούτυρο, το γάλα και τα αυγά και ζυμώνεις μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.
-
Προσθέτεις τη φέτα και ανακατεύεις απαλά.
-
Πλάθεις μικρά μπαλάκια ή κομμάτια και τα τοποθετείς σε ταψί με λαδόκολλα.
-
Ψήνεις για 25-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Η εικόνα ανήκει στην Αργυρώ
